Gizlilik Politikası

Kısa Konaklama (“biz,” “bizim,” veya “işletme”), işletmemizin sunmuş olduğu kısa konaklama hizmetleri sırasında kişisel verilerinizi nasıl topladığımız, kullanıldığı ve korunduğu konularında sizi bilgilendirmek amacıyla bu Gizlilik Politikası’nı sunar.

1. Kişisel Verilerin Toplanması ve Kullanılması

Kişisel veriler, kısa konaklama hizmetlerimizi sunmak ve iyileştirmek, rezervasyon işlemleri gerçekleştirmek, iletişim sağlamak, hizmet kalitesini artırmak, güvenlik sağlamak ve yasal gerekliliklere uymak amacıyla toplanır ve kullanılır.

2. Kişisel Verilerin Paylaşımı

Kişisel verileriniz, yasal gereklilikler doğrultusunda veya hizmet sağlama amaçları için iş ortakları veya yetkilendirilmiş kişilerle paylaşılabilir. Ayrıca, kişisel verilerinizi iş ortaklarına veya üçüncü taraflara sizin açık izninizle paylaşabiliriz.

3. Kişisel Veri Güvenliği

Kişisel verileriniz, gizlilik ve güvenlik standartlarına uygun olarak korunur. Veri güvenliği önlemleri ve sıkı politikalar uygulanır.

4. Çocukların Gizliliği

Çocukların gizliliğini korumak önemlidir. İşletmemiz, 13 yaşın altındaki çocuklardan bilerek kişisel veri toplamaz.

5. Kişisel Veri Sahibinin Hakları

KVKK kapsamında, kişisel verilerinizle ilgili bazı haklara sahipsiniz. Bu haklar, erişim hakkı, düzeltme hakkı, silme hakkı, işleme itiraz hakkı, veri taşınabilirlik hakkı ve otomatik karar verme hakkını içerir. Bu haklarınızı kullanmak için bize başvurabilirsiniz.

6. Çerezler (Cookies)

Web sitemizde çerezler kullanılabilir. Çerezler, web sitemizin daha iyi çalışmasını sağlar ve ziyaretçilerimizin tercihlerini anlamamıza yardımcı olur. Çerez kullanımı hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Çerez Politikamıza başvurun.

7. Değişiklikler ve Güncellemeler

Bu Gizlilik Politikası zaman zaman güncellenebilir. Güncellemeleri öğrenmek ve haklarınızı daha fazla anlamak için düzenli olarak incelemenizi öneririz.

İletişim

Gizlilik politikamızla ilgili sorularınız, istekleriniz veya şikayetleriniz için lütfen info@kisakonaklama.com ile iletişime geçin.

İlgili Yazılar

Kısa Konaklama: Şehri Keşfedin ve Evde Gibi Hissedin! Seyahatiniz sırasında rahat bir konaklama deneyimi mi arıyorsunuz? Kısa konaklama seçenekleri, evin konforunu ve otel hizmetlerini bir araya getirir, böylece seyahatinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz. Kısa Konaklama Avantajları: Geniş yaşam alanları: Suitlerimiz, daha fazla alan ve rahatlık sunar, böylece kendinizi evinizde gibi hissedersiniz. Tam donanımlı mutfaklar: Kendi yemeklerinizi yapma özgürlüğü ve yerel lezzetleri deneme fırsatı sunar. Temizlik hizmeti: Suitlerinizin temizliği ve düzenli bakımı konforunuzu ve güvenliğinizi sağlar. Çeşitli konaklama seçenekleri: Ekonomik, standart, aile dostu veya lüks suitler arasından seçim yaparak bütçenize ve tercihlerinize uygun bir konaklama bulabilirsiniz. Şehir merkezine yakınlık: Kısa konaklama birimleri, şehrin en popüler bölgelerine ve turistik yerlere kolay erişim sağlar. Özel hizmetler: Ücretsiz Wi-Fi, resepsiyon hizmetleri, havaalanı transferleri ve daha fazlası gibi hizmetlerle konforunuzu artırır. Rezervasyonun Kolaylığı: Kısa konaklama birimlerini hemen rezerve edin ve seyahatinizi planlamak için daha fazla zaman kazanın. Web sitemiz üzerinden tarihleri seçin, özellikleri karşılaştırın ve saniyeler içinde rezervasyonunuzu tamamlayın. Kısa konaklama hizmetleri, seyahatinizi daha rahat, keyifli ve unutulmaz hale getirmek için ideal bir seçenektir. Ev konforu ve otel hizmetlerinin mükemmel bir birleşimi ile size şehri keşfetme fırsatı sunar. Siz de kısa konaklama ile seyahatinizi daha özel kılın ve şehirdeki deneyiminizin tadını çıkarın!
Blog

Pansiyon