KVKK

Bu metin, Kısa Konaklama tarafından sunulan kısa konaklama hizmetlerini kullanan kişilerin kişisel verilerinin nasıl işlendiği ve korunduğu hakkında bilgi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır.

1. Veri Sorumlusu

info@kisakonaklama.com

2. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

Kişisel verileriniz, kısa konaklama hizmetlerimizi sunmak ve sağlamak, rezervasyon işlemleri gerçekleştirmek, iletişim kurmak, hizmet kalitesini artırmak, güvenlik ve yasal gereksinimleri yerine getirmek amacıyla işlenir.

3. Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemleri

Kişisel verileriniz, rezervasyon işlemleri, iletişim formları, web sitemiz üzerinden yapılan işlemler ve diğer kanallar aracılığıyla toplanır.

4. Kişisel Verilerin Paylaşımı

Kişisel verileriniz, yasal gereklilikler doğrultusunda veya hizmet sağlama amaçları için iş ortakları veya yetkilendirilmiş kişilerle paylaşılabilir.

5. Kişisel Verilerin Saklanma Süresi

Kişisel verileriniz, işleme amaçlarına uygun olarak saklanır ve gerekli olduğu sürece muhafaza edilir. Yasal gereksinimler ve hukuki ihtilafların çözümü gerektiğinde bu süre daha uzun olabilir.

6. Kişisel Verilerin Güvenliği

Kişisel verileriniz, gizlilik ve güvenlik standartlarına uygun olarak korunur. Veri güvenliği önlemleri ve sıkı politikalar uygulanır.

7. Kişisel Veri Sahibinin Hakları

KVKK kapsamında, kişisel verilerinizle ilgili bazı haklara sahipsiniz. Bu haklar, erişim hakkı, düzeltme hakkı, silme hakkı, işleme itiraz hakkı, veri taşınabilirlik hakkı ve otomatik karar verme hakkını içerir. Bu haklarınızı kullanmak için bize başvurabilirsiniz.

8. Değişiklikler ve Güncellemeler

Bu KVKK metni zaman zaman güncellenebilir. Güncellemeleri öğrenmek ve haklarınızı daha fazla anlamak için düzenli olarak incelemenizi öneririz.

İletişim

KVKK ile ilgili sorularınız, istekleriniz veya şikayetleriniz için lütfen info@kisakonaklama.com ile iletişime geçin.

İlgili Yazılar

Kısa Konaklama: Şehri Keşfedin ve Evde Gibi Hissedin! Seyahatiniz sırasında rahat bir konaklama deneyimi mi arıyorsunuz? Kısa konaklama seçenekleri, evin konforunu ve otel hizmetlerini bir araya getirir, böylece seyahatinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz. Kısa Konaklama Avantajları: Geniş yaşam alanları: Suitlerimiz, daha fazla alan ve rahatlık sunar, böylece kendinizi evinizde gibi hissedersiniz. Tam donanımlı mutfaklar: Kendi yemeklerinizi yapma özgürlüğü ve yerel lezzetleri deneme fırsatı sunar. Temizlik hizmeti: Suitlerinizin temizliği ve düzenli bakımı konforunuzu ve güvenliğinizi sağlar. Çeşitli konaklama seçenekleri: Ekonomik, standart, aile dostu veya lüks suitler arasından seçim yaparak bütçenize ve tercihlerinize uygun bir konaklama bulabilirsiniz. Şehir merkezine yakınlık: Kısa konaklama birimleri, şehrin en popüler bölgelerine ve turistik yerlere kolay erişim sağlar. Özel hizmetler: Ücretsiz Wi-Fi, resepsiyon hizmetleri, havaalanı transferleri ve daha fazlası gibi hizmetlerle konforunuzu artırır. Rezervasyonun Kolaylığı: Kısa konaklama birimlerini hemen rezerve edin ve seyahatinizi planlamak için daha fazla zaman kazanın. Web sitemiz üzerinden tarihleri seçin, özellikleri karşılaştırın ve saniyeler içinde rezervasyonunuzu tamamlayın. Kısa konaklama hizmetleri, seyahatinizi daha rahat, keyifli ve unutulmaz hale getirmek için ideal bir seçenektir. Ev konforu ve otel hizmetlerinin mükemmel bir birleşimi ile size şehri keşfetme fırsatı sunar. Siz de kısa konaklama ile seyahatinizi daha özel kılın ve şehirdeki deneyiminizin tadını çıkarın!
Blog

Pansiyon